Merhaba

Hep zor olmuştur benim için selamlama, kime ve ne için ya da hangi samimiyetle? Sıkılgan bir merhaba demek çok bir anlam taşımasa da merhaba... Belki biz bize yazıp okuyacağız, belki de buradan kişisel duygularımı burayı bilenlerle paylaşacağım, o yüzden önce kendime merhaba...







29 Mart 2013 Cuma

6 Body, 6 Gard, 6 üstü Nakavt


Hep derlerdi de inanmazdım, bir gün "pezevenk" derler bir gün sonra beysiniz diye de, içimden yahu pezevenkten bey mi olur derdim. Olmaz mı? Küçük prensler de bey oluyorlar maneviyattan.
Derdin mi var, bir "pezevenk" ahbabın olsun sırtın yere gelmez âlim Allah. Biri sana yan gözle mi baktı hemen ara ahbabını gerisini ona bırak sen bir köşende seyreyle âlemi.
Hem benim anlamadığım bir şey daha var, rüyamızda göremeyeceğimiz kadınları herkesin damak tadına göre sunan bu adamalarla alıp vermediğimiz ne olabilir ki. Kamu kamu olalı böyle hizmet görmemişken, onları yaftalamak niye? Gerçi küçük bir zümre dışında böyle bir durum da yok ama ben öyle nitelendirenler için söylüyorum.  Devlet mertebesinde vergisi ödeyen hem de saatine kadar hesaplanan bir işletme sahibinden daha mı değerli olacaktık. Öyle dememişimiydi atamız; 40 bin askere hizmet veren onlar olmasa gelip kendilerinin düzeleceği yerde, hangi düzlemin dışından tutabilirsizin içine akıtılacak menilerin zehrini.
Küçük prenslerin okulda arkadaşları ile sorunu mu oldu, yolla bakim 6 body gard, 6 dakikada 6 üstü bir nakavtla bitirsinler işi.
Sen koca adam olmadıysan olanlara niye çamur atarsın bre zındık. Gururla gerine gerine bir çocuk dövemeyecek mi bu adamlar, dosta güven düşmana korku salamayacaklar mı?
Devletin tepesinden tırnağına ilişkiye girmesi lazım bunlarla, devlet-i ala bu girişmecilerle zaten ayakta. Hem servis, hem vergi, hem sağlık sistemimizin ayakta kalması bunlara borçlu. İstihdam yaratıyor adamlar istihdam; belki yerel değil ama dünya ölçeğinde yaratıyorlar, körmüsün? Yani bırak sen beni-seni, evrensel değerleri var adamaların.
Her yumruğu yedin de bu mu ağır gelecek sana? Eğmeden başını 6 üstü 6 body 6 üstü gard 6 üstü nakavt, yerden kalkmadan saysınlar o zaman daha rahat geçer. Koyun sayar gibi...
Hey bre Kıbrıslı gururla haykır, bizim anlı şanlı "pezevenklerimiz" var, gayrı bundan başka neyimiz var?


2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bir gece bütün duvarlara kırmızı boyayla yazalım..."Devletlü Pezevenkler" diye..Üyelikler bir, iki,üç .......

    YanıtlaSil