Merhaba

Hep zor olmuştur benim için selamlama, kime ve ne için ya da hangi samimiyetle? Sıkılgan bir merhaba demek çok bir anlam taşımasa da merhaba... Belki biz bize yazıp okuyacağız, belki de buradan kişisel duygularımı burayı bilenlerle paylaşacağım, o yüzden önce kendime merhaba...







26 Mart 2013 Salı

Durma


Durma hiç yolda, durduğun an biri çarpar mutlaka, durma sakın yolda duraklama sakın, duraklaman bir yok oluştur bu evrende.

Hep gitmek zorunda, hep bir yerlere gitmek zorundasın, çünkü sen durduğunda başkalarının da durmasını bekleyemezsin.
İki dakika soluklanma sakın, kimse seni anlamaya çalışmaz; basar üstüne geçer anlamsız da olsa gittiğin yol düşünme, yol seni sonuna götürecektir, gidiş o saatten sonra gidiş, nereye gitmişsin nasıl gitmişsin sonda artık bir önemi yok.
Sen durduğunda durmanla dünyanın durması olur mu? O dünya dönecektir, o dünya sen dursan da seni sırtından atana kadar dönecektir. Sonra sana mı dönmüş başkasına mı dönmüş hak getire.
Sen dururken başka bir yerde yola devam edenler hep olacaktır, birileri sevişecek, birileri sonuna gelecek, birileri içecek, birileri gene şarkılar söyleyecek ve birileri gene ölecektir.
Sen hiç durma, sakın hiç kimseye bir şey de sorma, kendini de arama, çok mu boğuldun daha da hızlı koş, gittiğin yer bir yer olmasa da git, sorma asla arkana da bakma, bırakma ve acıtma yürü ve git, biteceksen de giderek bit.
Durma, sen durduğunda durmak suç olunca….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder